DuoLife Day
Kód: 312Detailní popis produktu
Doplněk stravy DuoLife Den se skládá z: ovocných šťáv (z hroznů, z šípků, z plodů černého bezu, z plodů hlohu, z brusinek, z granátových jablek, z plodů noni, z rakytníku a z malin), dále z výtažku ze šípků se standardizovaným obsahem vitaminu C, z bobulí acai, z vojtěšky, z kořene ženšenu a z listů aloe vera.
Šípek přispívá k udržení fyzické pohody a k podpoře obranných funkcí organismu, přispívá ke správné funkci trávicího traktu a zlepšuje trávení.
Šípek přispívá k obraně organismu proti patogenním mikroorganismům, podporuje zachování hybnosti kloubů a podporuje hojení ran.
Hloh podporuje udržení zdravého srdce a cév. Podporuje krevní oběh, uvolnění a zklidnění.
Vitamin C přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, přispívá k normální funkci nervového systému a k udržení normálních duševních funkcí a přispívá k normální funkci imunitního systému.
Vitamin C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů.
Rakytník podporuje zdravou funkci trávicí soustavy. Podporuje činnost trávicího traktu a metabolismus.
Ženšen pomáhá udržovat koncentraci, pozornost a paměť v optimálním stavu a podporuje přirozené obranné mechanismy a správné fungování imunitního systému.
Aloe vera přispívá k normálnímu metabolismu glukózy, pomáhá udržovat zdravou pokožku a přispívá k udržení správného fungování imunitního systému.
- vitaminy: A, C, B1, B2, B6, PP, E, K a kyselinu listovou;
- minerály: Ca, Fe, Mg, P, K, Na, Zn, Mn, Se, F;
- jednoduché cukry: snadno stravitelný zdroj energie;
- polyfenoly - resveratrol. Resveratrol je syntetizován mimo jiné ve slupkách hroznů v reakci na plísňové infekce, oxidační stres a UV záření;
- polyfenoly - antokyany
Šťáva a výtažek ze šípků - šípky jsou ovoce s nadprůměrným obsahem vitaminu C - 100 g čerstvých plodů poskytuje 680-1200 mg přírodního vitaminu C. V přírodním prostředí se vitamin C vyskytuje společně s takzvaným „biologickým pozadím” (polyfenoly a další účinné látky), které má stabilizační a synergické účinky.
Vitamin C přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, přispívá k normální funkci nervového systému a k udržení normálních duševních funkcí.
Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Vitamin C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů.
V šípcích je více než 130 účinných látek. Kromě vitaminu C obsahují také řadu dalších antioxidantů: karotenoidy, flavonoidy a proanthokyanidiny. Další přínosy:
- vitaminy: E, K, B1, B2, B3 (PP) a B6;
-organické kyseliny (jablečná a citronová);
-minerální látky, a to jak makroživiny (P, K, Ca, Mg), tak mikroživiny (Fe, Cu, Mn, Zn);
Šípek přispívá k udržení fyzické pohody a k podpoře obranných funkcí organismu, přispívá ke správné funkci trávicího traktu a zlepšuje trávení, přispívá k obraně organismu proti patogenním mikroorganismům.
Šípek podporuje zachování hybnosti kloubů, podporuje hojení ran.
Šťáva z plodů černého bezu - hlavními bioaktivními složkami v plodech černého bezu jsou antokyany (významný obsah: 0,2-1%), flavonoly, organické kyseliny, vitamin C, vitaminy skupiny B (včetně kyseliny listové), minerální látky (draslík, vápník, fosfor) a sacharidy (především monosacharidy: glukóza a fruktóza).
Šťáva z plodů hlohu - hlavními složkami plodů hlohu jsou flavonoidy a s nimi spjaté proanthokyanidiny. Hloh je rovněž cenným zdrojem vitaminu C, ale také organických kyselin a minerálních solí.
Šťáva z brusinek - brusinky obsahují vitaminy (A, E a velké množství vitaminu C), minerální látky (draslík, sodík, selen) a také lutein a β-karoten.
Šťáva z granátových jablek - granátové jablko obsahuje:
- 10-20% cukrů, které jsou cenným zdrojem energie;
- 2-5% organických kyselin (zejména kyseliny citronové a jablečné);
- vitaminy C, E, vitaminy skupiny B a β-karoten;
- minerály: vápník, zinek, draslík, selen a měď;
- třísloviny (až 30% ve slupce); - polyfenoly
Šťáva z plodů noni - noni, jinak také moruše indická, je známá pro své cenné vlastnosti již tisíce let. Šťáva z noni je velmi bohatá na živiny: cukry (glukóza, fruktóza a polysacharidy), vitaminy (velké množství vitaminu C, také vitaminy skupiny B, vitamin E a betakaroten) a minerály (sodík, draslík, hořčík, fosfor, vápník). Šťáva z plodů noni je také bohatým zdrojem melatoninu.
Šťáva z rakytníku - plody rakytníku obsahují:
- vitaminy: velmi vysoký obsah vitaminu C, tokoferolů, karotenoidů, zejména beta-karotenu
- minerály: vápník, hořčík, draslík, selen, sodík a další;
Šťáva z malin - maliny jsou zdrojem polyfenolických látek (flavonoidy, antokyany, fenolové kyseliny) s antioxidačními vlastnostmi, vitaminů (A, C, E, skupiny B), minerálních látek (draslík a hořčík), organických kyselin, cukrů, vlákniny a dalších.
Výtažek z bobulí acai - acai je brazilské „superovoce”. Pochází z Amazonie, kde je běžným produktem, ale v posledních letech si získalo oblibu i ve světě. Je uznáváno pro své četné cenné vlastnosti. Bobule acai jsou mimořádně bohatým zdrojem antioxidantů, především antokyanů a flavonoidů. Obsahují také řadu vitaminů a minerálů.
Výtažek z vojtěšky - bylina vojtěška (známá také jako alfalfa) obsahuje vitaminy (A, skupina B, C, D, E a K) a minerální látky (draslík, železo, vápník, fosfor, měď, křemík a zinek). V 1 g byliny je až 8 mg železa - téměř dvakrát více než ve špenátu.
Výtažek z kořene ženšenu - hlavními účinnými látkami rostliny jsou ginsenosidy (asi 40 různých sloučenin), jejich obsah v kořenech dosahuje 2-3%.
Ženšen pomáhá udržovat koncentraci, pozornost a paměť v optimálním stavu. Pomáhá udržovat fyzickou a mentální kondici při oslabení, vyčerpání, únavě a ztrátě koncentrace (ID 3668).
Ženšen podporuje přirozené obranné mechanismy a správné fungování imunitního systému. (ID 3672)
Výtažek z listů aloe vera - suché listy aloe vera obsahují přibližně 270 různých složek, z nichž některé se vyznačují vysokou biologickou aktivitou. Jsou to:
- minerální látky - hořčík, fosfor, zinek, sodík, vápník, měď, draslík, chrom, železo, mangan;
- vitaminy - betakaroten, cholin a kyselina listová, všechny vitaminy skupiny B (včetně malého množství B12, který se v rostlinách vyskytuje jen zřídka), vitamin C;
- aminokyseliny - exogenní a endogenní, aloe vera poskytuje 20 z 22 esenciálních aminokyselin, z toho 7 z 8 exogenních; aminokyseliny obsažené v aloe vera jsou cennými stavebními kameny bílkovin;
- nenasycené mastné kyseliny
- cukry - především monosacharidy, také polysacharidy - zejména polymanózy a glukomanózy, a mimořádně početná skupina mukopolysacharidů;
Aloe vera přispívá k normálnímu metabolismu glukózy, pomáhá udržovat zdravou pokožku, přispívá k udržení správného fungování imunitního systému.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.